Even voorstellen

Hulpdiehelpt is opgericht door 2 psychiatrisch verpleegkundigen die ervaring hebben op verschillende terreinen op het gebied van psychiatrische hulpverlening, zowel klinisch (zowel spoedeisend als specialistisch) als in de thuiszorg. Onze organisatie bestaat verder uit begeleiders die woonachtig zijn in Overijssel en Gelderland.

Hallo, mijn naam is Aly Hegeman. Ik ben begonnen in de ouderenzorg. Daarna heb ik de opleiding tot verpleegkundige gedaan binnen de psychiatrie. Ik heb zowel ambulant als klinische ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Ik vind het belangrijk om cliënten in hun eigen kracht te zetten en zie het als uitdaging de interne motivatie aan te spreken. Kernwaarden als respect voor elkaar en gelijkwaardigheid zijn voor mij belangrijk. In mijn werk probeer ik begeleiding te bieden op een open en transparante wijze zowel naar cliënten als betrokkenen.

Mijn contactgegevens zijn:
e-mail: Aly@hulpdiehelpt.nl
telefonisch: 085-3037276
Linkedin Aly Hegeman

Welkom, mijn naam is Herman. Ik ben opgeleid als psychiatrisch verpleegkundige en heb inmiddels ruim 10 jaar ervaring binnen zowel behandelsetting als binnen de individuele- en groepsbegeleiding.Ik vind het belangrijk om mijn werk met plezier en respect voor elkaar uit te voeren. Daarnaast staan kernwaarden als eerlijkheid en oprechtheid voor mij hoog in het vaandel. In mijn werk probeer ik begeleiding te bieden op een ondersteunende en motiverende wijze. Dit houdt in dat we de zorg inzetten waar nodig maar ook afschalen als dit mogelijk is.

Mijn contactgegevens zijn:
e-mail: herman@hulpdiehelpt.nl
telefonisch: 085-3037276
Linkedin Herman

Yvonne2Hallo, mijn naam is Yvonne.
Zowel ambulant, individueel en in groepsverband heb ik de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan in  de zorg. Onder andere in het werken met mensen met gedragsmatige problemen en in de gehandicaptenzorg. Graag wil ik een bijdrage leveren aan hulp die echt helpt. Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden: wat geeft je kwaliteit van leven en van hieruit weer positieve energie vinden. Belangrijke kernwaarden voor mij zijn openheid en duidelijkheid. Verder vind ik het leuk om nieuwe dingen te ontwikkelen zoals een nieuwe vorm van dagbesteding en hierbij mijn energie en creativiteit gebruiken.

Mijn contactgegevens zijn:
e-mail: yvonne@hulpdiehelpt.nl
Telefonisch:  06-21463953